Landliggerkampen 2014

Landliggerkampen på Højsandet i Rørvig

En billed- og video serie fra den festlige Landliggerkamp på Højsandet i Rørvig, hvor 3.233 tilskuere (kun 67 fra en ny publikumsrekord) havde en skøn aften med god underholdning og festlig stemning. Allerede fra kl. 17 strømmede publikum til Højsandet for at sikre sig en god plads og for at hygge sig med i øl, vand, pølser og burgere.
Aftenen startede med boldshow med Chris Linde, som gav tips og tricks til de mange unge i at jonglere med en fodbold.
Turistchef Hans-Jørgen Olsen, Visit Odsherred bød velkommen inden kampen gik i gang. Landliggerholdet vandt med 5-2 – og de to humørfyldte stadionspeakere Huxi Bach og Jan Gintberg gav den for fuld udblæsning hele kampen igennem afbrudt af lodtrækninger med de mange sponsorgaver.
I pausen var der straffesparkkonkurrence mod den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krogh. med ishockyspilleren Kim Ståhl i spidsen.
Danmarks Radio – DR1 sendte direkte indslag i programmet “Aftenshowet” fra Landliggerkampen, hvor Emil Thorup interviewede kendisserne. TV2 Øst havde også direkte transmission fra Landliggerkampen, hvor flere af de 73 frivillige fortalte om det store arbejdede det er  med afviklingen af Landliggerkampen på Højsandet i Rørvig. Turistchef Hans-Jørgen Olsen, Visit Odsherred fortalte om betydningen for turismen i området med de mange kendisser der hvert år deltager i Landliggerkampen i Rørvig. Et længere indslag med mange vinkler på det frivillige arbejde i Rørvig-IF. De gamle brandbiler med fuld udrykning var også et hit, hvor der var skumbad til børnene, som boltrede sig i det hvide skum for at finde slik og fodbolde. Der var stor glæde hos Rørvig Idrætsforening. som kunne notere sig et dejligt overskud til brug for ungdomsafdelingen i klubben, hvor der var rekordsalg af øl, vand, pølser og burgere aftenen igennem.
John Olsen • photodan.dk
http://johnolsen.zenfolio.com/p630878400

DR’s Aftenshowet og TV2 kommer til Landliggerkampen i Rørvig på torsdag 15. juli

emilthorup
Emil Thorup kommer på besøg og laver indslag til DR’s Aftenshowet

Danmarks Radio kommer på besøg til Landliggerkampen, hvor Emil Thorup fra Aftenshowet vil lave sjove og spændende interviews med de mange kendte deltagere.

TV2 har også meldt sig på banen med et reportagehold, som vil fokusere på Rørvig-IF’s store arbejde med ungdomsafdelingen,  og de mange kendte ugeblade plejer også at være på plads på Højsandet.

 

Skriv et svar