Kabelhusstranden Rørvig

Luften 30° og vandet 22° ved Kabelhusstranden i Rørvig

En rigtig dejlig dag ved Odsherreds strande – her er en billedserie fra Kabelhusstranden i Rørvig, hvor der var rigtig mange ude for at nyde både den varme luft på 30° og en dejlig vandtemperatur på 22°. Nogle havde taget strandstolene med ud i vandet for at blive lidt nedkølet. Rigtig mange var i vandet. Et flot skue ud over den lange hvide sandstrand.
Foto: John Olsen / photodan.dk

Borgmester Thomas Adelskov, Odsherred Kommune har gode morgennyheder !
Alle fire strandområder kan igen anvendes til de dejlige badeture i Kattegat. Resultaterne fra søndagens prøver er igen normale og alle kan ånde lettet op og igen glæde sig til at besøge vore dejlige badestrande ! Kyst og Strand flagene kan igen gå til tops !
Foto: John Olsen / photodan.dk

Fin service fra Tryg-fondens livreddere, som informerer på de røde skilte om de fundne colibakterier ved de fire strande fra Nykøbing Sj. til Rørvig, En af livredderne står allerede ved parkeringspladsen og informerer de besøgende – både på tysk og engelsk – om den aktuelle situation og henviser til Gudmindrup Strand ved Sejerøbugten. Der er en fin dialog med de mange strandsøgende, som trods situationen, udtrykker tilfredshed med kommunens advarsel og glæder sig til en hurtig ændring, så de igen kan komme til de lækre strande med det normale attraktive og dejlige badevand – langs Kattegatkysten. Odsherred Kommune har nu midlertidigt taget “Kyst & Strand” flagene ned ved de fire strande. Som en lille trøstpræmie har livredderne sat en stak malebøger ned til børnene ved informationsskiltet.
Allerede i morgen tirsdag skulle der foreligge resultater fra de seneste tagne prøver.
De dejlige sandstrande kan naturligvis benyttes som sædvanlig – bare ikke gå i vandet.
Foto: John Olsen / photodan.dk